Tel: +386 (0)40 99 05 99

01

Spletna trgovina AC Center

Zahtevna spletna trgovina z velikim številom artiklov, ki so smiselno razdeljeni v kategorije in podkategorije. Ker gre za stroje in orodja ima vsak kategorija kopico svojih lastnosti, ki so programsko dodeljene posamični kategoriji ter se ob vnosu artikla avtomatsko prikličejo v programiranem vrstnem redu.

Visit Website

spletna trgovina ac center

Spletna trgovina AC Center

Spletna trgovina AC Center Ptuj

Spletna trgovina AC Center je zahteven projekt izveden na željo naročnika s Ptuja. Uporabili smo WordPress za osnovo ter ga nadgradili z odprtokodno platformo za spletne trgovine Woocommerce. Izbrali smo moderne, priljubljene tehnologije, ki na najlažji način omogočajo doseganje GDPR skladnosti ter uporabniku nudijo okolje, ki poenostavi uporabo. AC Center je ponudnik orodja in delovnih strojev Husqvarna. Konkurenca na tem področju je popolna zato smo spletno trgovino izdelali tako, da je obiskovalcu najbolj logično postavljena ter nudi vsa potrebna orodja za hitro iskanje in filtriranje izdelkov. Velik pomen smo torej dali na UX Dizajn ali uporabniško izkušnjo. Ker je v trgovini veliko število artiklov smo prilagodili detaljno filtriranje iskalnega niza ali kategorije same.

Ker je kategorij veliko smo kategorično razvrstilii tudi atribute oziroma lastnosti izdelkov posamezne kategorije. Administracija je tako olajšana saj upravitelju ni potreno ročno vpisovati lastnosti orodja temveč prikliče cel sklop opredeljenih lastnosti za dano kategorijo ter izbere med podanimi vrednostmi ali z lahkoto vnese novo.

Seveda smo tudi na frontend-u torej na strtani trgovine uredili, da se glede na izbrano kategorijo samodejno naložijo ustrezni filtri za ravrstitev, ki pripadajo izključno izbrani kategoriji


Project Date

Start Date: 2020-01-25

End Date: 2020-02-15


02

Spletna trgovina Bonus

Curabitur dictum lorem dui, a dictum lorem tincidunt sit amet. Nulla venenatis, ligula sed scelerisque auctor, sapien ante commodo diam, eu viverra purus tortor sit amet velit. Maecenas ut massa faucibus, aliquet risus quis, volutpat lorem. Duis molestie vel ligula a consequat.

Visit Website

Spletna trgovina Bonus


Project Date

03

Spletna trgovina Kaos

5 jezikovResponsive design full widht

Visit Website

spletna trgovina

Spletna trgovina Kaos


Project Date

Start Date: 2019-12-23

End Date: 2020-01-30